Mira Wandelroute

afstand: 12,4 km
bewegwijzerd: ja, met zeskantige bordjes
route: hier

Het verlengde Pinkserweekend blinkt dit jaar niet echt uit in geniaal weer. Gelukkig vinden we vandaag toch een gaatje om eens de benen te strekken. We zoeken iets wat niet te ver rijden is, en vertrekken in de late voormiddag naar Avelgem om de mira wandelroute te volgen. Parkeren kan makkelijk aan de kerk van Avelgem, waar je vervolgens 15 seconden later beide Liddl’ones kwijt bent, aangezien het startpunt tenmidden een leuke speeltuin is. Met de belofte hier ook te eindigen beginnen we aan een leuke tocht. Stukjes rustige wegen worden afgewisseld met trage wandelpaden en stukken doorheen de velden en langs de (oude) schelde.
De wandeling is behoorlijk leuk, de variatie eveneens. een aanradertje!

IMG_9291
IMG_9302
IMG_9308
IMG_9299

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *