Nieuwpoort

afstand: 13,8km
bewegwijzerd: nee (niet meer)
route: hier

Een uitgepijlde wandeling door een lokale wandelclub, dat hadden we nog niet gehad. De pijlen zullen ondertussen verdwenen zijn, de GPX kan je hierboven vinden.
Parkeren kan (gratis) aan de Vismijn te nieuwpoort. Vandaar wandelen we in een geweldig zonnetje langs een variatie van zowat alles. Fantastische resedentiële buurten, uitgestrekte duinen, een bijna niemandsland, de winkelstraat voor het obliatoire ijsje, en de drukke promenade langs de havengeul. een ideale toer voor wie Nieuwpoort wil ontdekken, en geniet van zowel de grote klassiekers, als de kleine, niet gekende pareltjes.

IMG_7461
IMG_7451
IMG_7482
IMG_7471

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *