Westende-Raverszijde

afstand: 17km
bewegwijzerd: knooppunten
route: hier

Vandaag zoeken we het iets verder op. We parkeren langs de koningklijke baan, net buiten Westende. Vandaar wandelen we langs enkele kunstsculpturen en via het strand tot in Raverszijde. Zorg er wel voor dit te doen tijdens laag-tij, anders ben je gedwongen het voetpad/fietspad op te gaan.
eenmaan in Raverszijde keren wel langs de duinenstrook terug. Het bunkercomplex leek ons zeker de moeite, maar door Covid was dit helaas onmogelijk. In het park van Raverszijde pauzeren we aan een leuke speeltuin met bijhorend speelbos. In het grote stadspark van Middelkerke doen we hetzelfde. Uiteindelijk komen we via de spectaculaire uitkijktoren terug op onze startplek.

IMG_8372
IMG_8417
IMG_8381
IMG_8446

knooppunten; 74, 72, 70, 68, 67, 69, 71, 73, 74

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *