Oostenrijk-Mayrhofen 7/7

afstand: 24,06 km
effectieve hoogtemeters: 1235 m
route: hier

Vandaag de kers op de taart. een meer dan stevige trektocht naar de berlinerhutte. Parkeren kan je makkelijk en veilig aan gasthaus Breitlahner. Na een klein gevecht met de parkeermeter (zorg voor kleingeld!) vertrekken we richting de top. in tegenstelling tot de meeste wandelingen hier is deze lang, maar heel gezapig. We passeren enkele hutjes onderweg en bereiken na dik drie uur ons voorlopige doel: de Berlinerhutte. Zeg nooit zomaar ‘hut’ tegen dit imposante bouwwerk! Vandaar trekken we nog anderhalf uur werder naar de Sharzensee. Was de tocht naar de hut al leuk, het laatste deel is gewoon magisch. het constante zicht op de gletsjers is ronduit fenomenaal. Terugkeren doen we langs dezefde weg, maar niet voordat we een keuze gemaakt hebben uit het uitgebreide taartenbuffet van de Berlinerhutte.

IMG_1004
IMG_1006
IMG_1025
IMG_1004
IMG_1104

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *