Oostenrijk – Ischgl – Bergstation

afstand: 12,13 km
hoogteverschil : 217m
bewegwijzerd: ja en via GPX
route: hier

We rijden met de wagen tot in Ischgl. Parkeren kan op de grote parkings aan de rand van het dorp. Of zeg ik beter stad? Zo klein als See is, zo bruisend is Ischgl. Na een veto van de Liddl’ones nemen we nemen de SilvrettaBahn naar het bergstation. Wat een technologisch hoogstandje! Wat een lift!
Vandaar zakken we rustig af tot aan de auto. Een wandeling die echt voor Liddl’ones gemaakt is. We beginnen bovenaan met een impressionante waterspeeltuin met bijhorende reuze klimblok. Aan het middenstation vinden we aan een piroresk meertje een groot avonturenpark terug, inclusief klimtuigen en evenwichtsparkoertjes. het laatste stuk van de weg tenslotte loopt via de “walk of lyrics“, via 2 spectaculaire hangbruggen tot aan het dalstation. Een absolute aanrader voor liddl’ones met wat conditie.

04dbb6a2-6ac4-48db-a358-1c2d97c7e753
IMG_0559
IMG_0578
IMG_0530

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *