Oostenrijk-OberGurlg 1/8

En opeens was de kogel door de kerk. Geen ietsvakantie, geen staycation, maar last minute naar Oostenrijk. Een rondje snelsurfen brengt ons bij hotel Austria in het ruwe Obergurgl, helemaal op het einde van het Oetzdal.

Een beetje thuiskomen, want vele jaren terug hebben we daar de streek al eens onveilig gemaakt. eveneens een ideale uitvalsbasis om de ruwheid van de bergen in alle pracht te ontdekken.

Na een nachtelijk ritje komen we zonder veel noemenswaardige problemen aan op bestemming. De eerste dag strekken we gewoon eens de beentjes en verkennen de mogelijkheden van de streek en het hotel. klaar voor de eerste wandeldag morgen.

IMG_0573
IMG_0576
IMG_0590
IMG_0587

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *