Oostenrijk-OberGurlg 7/8

Afstand: 4,48 km
Effectieve hoogtemeters: 226 m
route: hier
strava link: hier

Na de escapades van gisteren, vandaag een rustige dag. We nemen de wagen naar het begin van de vallei en gaan in Oezt met de kabellift omhoog. Daar is op een plateau een relatief grote speeltuin gebouwd (Widiversum), waar er tegelijkertijd ook een kinderzoektocht doorheen loopt. De liddl’ones houden het dus bij een combinatie van zoeken en spelen, met als highlight het “echte” bergkristal dat ze winnen bij een succesvolle zoektocht. Een ideale omgeving voor een rustige dag dus. Om toch nog iets van de omgeving te zien combineren we deze speeltuin met een klein toertje langs een drietal hutten. Leuk detail is dat je op deze kindvriendelijke wandeling ook nog wat, in het bos verstopte, speeltuigen tegenkomt.

IMG_1119
IMG_1112
IMG_1157
IMG_1121

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *