Oostenrijk-Mayrhofen 3/7

afstand: 14,13km
effectieve hoogtemeters: 576 m
route: hier

Lang leve de liftenkaart (zeker bij temperaturen boven de 30 graden). We nemen de Penkenbahn tot aan het topstation en wandelen vandaar naar de Wanglspitz. Zeker niet de lastigste wandeling, maar wel een van de meest gevarieerde. Onderweg passeer je enkele almen, waaronder eentje met een reuzegrote speeltuin voor de kinderen en super comfy ligstoelen voor de volwassenen. (Granatalm) Op de top zelf kan je een stempel scoren en is er ruim plaats voor een kleine picknick. Vergeet op de terugweg zeker geen blik te werpen en de moderne Granatkapelle.
We besluiten uiteindelijk om terug te wandelen tot aan het middenstation en vandaar de gondel terug naar beneden te nemen.

IMG_0330
IMG_0390
IMG_0363
IMG_0341

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *