Oostenrijk-Mayrhofen 4/7

afstand: 10,20 km
effectieve hoogtemeters: 929 m
route: hier

Warm, warmer, warmst. Vandaag ook terug een liftdagje. Met de Ahornbahn omhoog, en vandaar de wandeling richting de Karl von Edelhutte. een perfect tochtje, glooiend stijgend, maar nooit echt klauteren. een stukje langs de rotsen, en stukje door de vallei. In de hut tanken we wat extra vocht en beslissen we de klim naar de Ahornspitze aan te vatten. In tegenstelling tot het eerste dele van de wandeling is dit meer klauteren en klimmen. Het fenomenale zicht op de kam maakt het echter meer dan de moeite waard. De spitz zelf laten we aan ons voorbij gaan. De laatste 100 meter is niet echt voor kinderen (of mensen met hoogtevrees). Op de terugweg nemen we nog een verfrissende duik in de (kunstmatige) Ahornsee.

IMG_0499
IMG_0511
IMG_0527
IMG_0490
IMG_0548
IMG_0501
IMG_0507
IMG_0548

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *