Oostenrijk – See – Fernblick

afstand: 12,74 km
hoogteverschil : 615m
bewegwijzerd: ja en via GPX
route: hier

Regendag nummer twee, maar na de marathon van gisteren kan het eigenlijk geen kwaad. Rond de middag klaart het weer een beetje op, en vertrekken we voor een klein lokaal toertje naar Fernblick. Ook al is het regenjasweer, het bos, in combinatie met de opstijgende wolken maken er toch een leuk tochtje van. Klein niet wandelgerelateerd detail: op het uiterste punt van de wandeling komt een andere hobby van ons ook in beeld. Tussen alle gezellige chalets en houten huisjes die Oostenrijk rijk is zien we hier voor het eerst een geniaal mooi modern huis. beton, cortenstaal en glas. waar regenweer niet goed voor is…

We genieten een laatste keer van het zwembad en de wellness van hotel Mallaun, want morgen verhuizen we een honderdtal kilometer verder.

IMG_0849
IMG_0836
dd6e342f-840d-4130-b76b-0992d827f426
IMG_0843

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *