Oostenrijk – Galthur – Kappl – See geocaching

afstand: 27,6 km
hoogteverschil : 440m
bewegwijzerd: ja en via GPX
route: hier

Weet je nog de geocaching ontdekking van gisteren? Sit back and enjoy…
We starten deze gekke dag in Galtur. Daar nemen we de (mini)lift omhoog om en heerlijk toertje te maken rond het Speicher kops stuwmeer. Ondanks het feit dat we door werken niet over de stuwdam kunnen beslissen we om hier zeker eens terug te komen. Wat een zichten, wat een mogelijkheden!
De terugweg doen we te voet inplaats van met de kabelbaan. Geocaching weet je wel…We raken ondertussen goed geoefend in het vinden van de doosjes…en the best has yet to come. Beneden in het dorp springen we de toeristische dienst binnen om onze kaart te laten valideren, vanwaar we doorrijden tot de parking van de diasbahn in Kappl. na -opnieuw- het verplichte speelpleinnummertje wandelen we de weg terug tot aan het dalstation. Geocache nummer 3 is een feit.
Als we op het einde van de dag de auto parkeren voor het hotel, kijken we even naar elkaar, en nemen we inplaats van de hotelingang in een van de laatste bakjes van de lift in See.
na bijna 28 km komen we uiteindelijk aan het hotel. Te voet. Met geocache 4 tot een goed einde gebracht!

IMG_0803
IMG_0815
IMG_0819
IMG_0817

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *