Oostenrijk – Mayrhofen – Zell am Ziller

Een week stappen met ons viertjes, een week stappen met tien. Daar hoort voor iedereen een beloning bij!
Met onze toch wel gedifferentieerde groep vertrekken we naar het dalstation van de rosenalmbahn in Zell am ziller. Vandaar laten we ons omhoog trekken tot een klein paradijsje op aarde.
Voor de Liddles’t ones is er de reusachtige Fichtenschloss speeltuin. Uren speelplezier in de torens, op de hangbruggen , in de glijbanen of in de waterspeeltuin. Als kers op de taart is er zelfs knutsel animatie voorzien!
De liddle’ones kunnen zich uitleven met een mini zoektocht (vernieuwd sinds dit jaar trouwens). Een toertje van een kleine 5 kilometer laat ze een woord verzamelen, die ze in de bijhorende berghut kunnen omwisselen voor een aandenken.
Ook aan de older’ones is gedacht. De Fichtensee is een ideale plaats om even te verpozen, van het uitzicht te genieten of weg te dromen in de hangmatten.
Een voor ons wat atypische luie dag, maar dat mag ook wel eens.
Zo eindigen we een weekje Mayrhofen in grote bezetting. Het levende bewijs dat alle generaties zich hier thuis kunnen voelen. Een ideale combo van dingen samen doen en toch wat differentieren. Volgend jaar ergens anders opnieuw…

IMG_1098
DCIM100GOPROGOPR0940.JPG
DCIM100GOPROGOPR0972.JPG
DCIM100GOPROGOPR0961.JPG
DCIM100GOPROGOPR0982.JPG

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *