wandelen rond de blankaart

Afstand: 22km
bewegwijzerd: op kaart
route: hier

We parkeren op de parking bij domein de Blankaart. vandaar doen we een eerste kleine toertje van 3km langs het eekhoornpad. Ideaal als opwermertje, met enkele leuke doe-opdrachtjes. (met dank aan de speurtocht). Deze gaat langs een aantal vogelkijkhutten, en veel ponton-paadjes.

Eenmaal opgewarmd beginnen we aan het echte werk. Een afwisseling van weidepaadjes (best letterlijk te nemen), bospaadjes en wat rustige landbouwwegen zorgt ervoor dat je je geen moment verveelt. Toppers zijn de 4 uitkijktorens die je onderweg passeert, de uitgestrekte veldwegen, de molen en uiteraard ‘t hof van Rhille voor een aperitief of een heerlijk ijsje. Met wat geluk loop je zelfs op het eind van de tocht de molenaar tegen het lijf, die vol passie over zijn vernieuwde molen vertelt!

Voor diegenen die 22km te pittig vinden: er is ook een bewegwijzerde wandeling van een goeie 10 km…

IMG_0967
IMG_0933
IMG_0944
IMG_1001

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *