Sint-Sixtus Wandelroute

afstand: 8,5km
bewegwijzerd: bordjes “Sint-Sixtus”
route: hier

Het ideale voorbeeld van het nuttige aan het aangename koppelen. Na de eer te hebben om enkele bakken Westvleteren te mogen gaan afhalen, besluiten we om er een herstwandeling aan vast te knopen. Parkeren kan makkelijk en gratis op het parkeerterrein van de vrede. Vandaar vertrekt een gevarieerde tocht van een dikke 8 kilometer. Bos, grasland, een stukje cultuur, alles komt aan bod. Ongeveer halverwege kan je trouwens nog kiezen om een extra lusje van 5 km in te bouwen, boordevol met klim en klauter activiteiten: het gloednieuwe multimove pad. Door Covid omstandigheden was dit echter niet toegankelijk. We gaan echter zo snel mogelijk terug om dit eens uit te testen!
Een ideaal en goed te doen toertje, perfect voor het hele gezin

IMG_4249
IMG_4269
IMG_4217
IMG_4216
IMG_4221
IMG_4248
IMG_4246
IMG_4252

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *