Ijzertoren, een buitenbeentje

Afstand: 0km, 2 uur
bewegwijzerd: ja
route: nope

Een buitenbeentje deze keer. Geen wandeling, geen fietstocht, maar een heerlijk bezoek aan een klassiek monument: De ijzertoren.
Een museum zoals het hoort te zijn: niet overladen met info, leuk en interessant voor de volwassenen, perfect ingekleed voor de Liddl’ones.
Met de lift schiet je naar boven, waar je met de verrekijker een poging kan wagen om Plopsaland te vinden. Vandaar zak je 22 verdiepingen naar beneden, om met de nodige vragen en opdrachten het graf van de mysterieuze soltaat te vinden.
Leerrijk, leuk en spannend. wat wil een mens nog meer? Een speeltuin misschien? Ook hier word je op je wenken bediend in de nabijgelegen Ijzerboomgaard. Geniet van het grote speelterrein, waag je kans op het avonturenparcours boven het water, en spring zeker eens binnen in de leuke kinderboerderij.

IMG_7400
IMG_7420
IMG_7428
IMG_7398

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *