dwaallichten wandelroute

afstand: 18km
bewegwijzerd: knooppunten
route: hier

Een zonnige dag, volop in het boshyacint seizoen. We parkeren aan de kerk van Schorisse (rond knooppunt 14, ter hoogte van de Essestraat) en duiken al vrij snel het veld in. een stevige wandeling, dat wel, maar extreem afwisselend. Het eerste deel is voornamelijk veld en vergezichten, ongeveer halverwege duiken we het Brakelbos in. In deze tijd van het jaar iets drukker, aangezien de hyacinten in bloei staan. Onderweg naar het bos ter rijst passeren we nog een ‘vergeten’ klimtouw waar de Tarzan (of is het Jane) in de kleine monsters tot leven komt. Terugkeren doen we via de Kasteelmolen.

s4
s9
s3
s7
s1
s5

knooppunten; 14, 15, 21, 4, 5, 25, 26, 33, 51, 6, 52, 23, 22, 14

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *