tweebergenroute

afstand: 9 km
bewegwijzerd: ja.
route: hier

De restanten van de sneeuw met daarboven een heerlijk winterzonnetje. Ideaal weer dus voor een kort tripje, niet al te ver uit de buurt: de tweebergenwandeling te Kemmel. Parkeren doen we in Kemmel zelf, al kan je ook aan het provenciaal domein parkeren. We beginnen met een toegift voor de Liddl’ones: een heel fijn gesculptuurd speelplein. vandaar duiken we de velden en de bossen in, met onderweg nog een aantal speeltuigen. In deze Corona tijden is alle horeca spijtig genoeg gesloten, maar in meer normale tijden passeert deze route aan de Hollemeerch, waar je de Liddl’ones op de speeltuin kwijt kan, terwijl je uitrust met een streekbiertje. Even verder passeer je het geniale Debs tea garden waar je in typische Engelse stijl kan genieten van een huisgemaakte cupcake.

IMG_6902
IMG_6936
IMG_6906
IMG_6920

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *