De Panne, duin en zee

afstand: 12km
bewegwijzerd: via de wandelknooppunten
route: hier

Hoog bezoek op deze tweede lentedag. Wat pre-corona de normaalste zaak van de wereld was, is nu een absolute hoogdag voor de Liddl’ones: oma en opa komen wandelen.
Deze keer een gevarieerde tocht voor een gevarieerd publiek. We vertrekken aan de Duinpanne. Parkeren kan daar…als je vroeg genoeg bent. Vandaar volgen we de knooppunten door de beschermde duinen tot aan de kust.
Na het obligatoire ijsje en de even obligatoire strandspelletjes zakken we terug af. Eerst via de rand van één van de mooiste villawijken die Koksijde rijk is, om daarna door het bijna onaardse duinengebied terug naar de Duinpanne te stappen. In dit lege niemandsland zijn niet echt wandelbordjes, maar de blauwe paaltjes volgen volstaat ruimschoots.

IMG_7194
IMG_7217
IMG_7193
IMG_7198

knooppunten: 14, 15, 6,5,1,2,16,16,24,23,26,27,30,29,21,22,19,18

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *