Oostenrijk-OberGurlg 5/8

Afstand: 11,27km
Effectieve hoogtemeters: 751
route: hier
strava link: hier

Van het drukke Sölden terug naar deel twee van de Seenplatte in het rusige Obergurgl. We gaan verder waar we geëindigd waren. De zware afdaling van twee dagen terug doen we nu in stijgende lijn. Het klinkt fout met dit belgische weer, maar het had gerust iets frisser gemogen…

Eenmaal boven, volgen we de Seenplatte naar rechts, om via de Nedersee en daarna een gezapige afdaling aan de Lenzenalm te eindigen. De terugweg naar Obergurl doen we met de bus, gezien het dreigende regenweer. Zo hebben we onmiddellijk ook wat extra tijd om het zwembad onveilig te maken.

IMG_0891 (1)
IMG_0963
IMG_0937
IMG_0968 (1)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *