Lee Trail dag 0

Terwijl de liddl’ ones ergens op een Italiaans strand liggen te zonnen (dank u Topvakantie) hebben wij tijd om een bucketlijstje te schrappen : de Lee-Trail.
Een tocht in Luxemburg van 53 km tussen Ettelbrück en Kautenbach. De trail wordt normaal gelopen in drie delen, maar wij opteren om het in twee te doen…
Om ons toch wat voor te bereiden zorgen we dat we de avon voordien al in het hotel aanwezig zijn. Op die manier kunnen we al een eerste verkenning doen en zijn we ‘s morgens lekker fris om aan de eerste etappe te vertrekken.
Ons oog valt op hotel Dirbach plage. Een absoluut pareltje van weleer, gelegen aan de rivier tegen een rotsflank, enkel bereikbaar via een klein brugje.
De sixties sfeer van het hotel wordt versterkt door het mooie park aan de overkant (waar trouwens ook chalets te huur zijn) en de terrassen die mooi in de avondzon liggen.
Wie de trail in twee dagen wil doen hoeft niet verder te zoeken. Het hotel ligt ongeveer halverwege de 53 km en de Lee-Trail passeert letterlijk op het terras van het hotel.
Dat het ontbijt en het avondmaal ook nog eens voortreffelijk zijn maakt het geheel af.

IMG_0231
1
07b1a41b-f138-40d3-aa8b-025a08f875c9
IMG_0241

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *